יום חמישי, 14 בינואר 2016

עוגיות מרשמלו ונטיפי שוקולד לבן

עוגיות מרשמלו ונטיפי שוקולד לבן

העוגיות הללו, שיציצו אליכם מתוך הצנצנת יגרמו לכם לחיוך גדול בכל פעם שתראו אותם.  הילדים וודאי ירצו לקחת לגן ולהשוויץ ( תנו להם לעזור לכם) וגם המבוגרים ישמחו לאכול.




העוגיות טעימות, נימוחות וצבעוניות. השילוב של שוקולד ומרשמלו נהדר !  המתכון קל להכנה והכל נעשה בקערה אחת.

מה צריך?

1 כוס קמח רגיל

1/2 כוס סוכר לבן

2 כפות אבקת קקאו

3 כפות פודינג בטעם תות ( אפשר גם פודינג בטעם וניל)

1/4 כוס שמן קנולה

1/4 כוס חלב

1/3 כוס שמנת מתוקה להקצפה 38%

נטיפי שוקולד לבן

מיני מרשמלו תות ווניל ( אפשר גם לחתוך לחתיכות קטנות מרשמלו)

מה עושים?

לקערה מנפים את הקמח, את אבקת הקקאו ואת הפודינג בטעם תות. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. כעת מוסיפים את החומרים הרטובים, מערבבים ומאחדים לכדי עיסה אחידה.


תנור

מחומם מראש ל 170 מעלות. על נייר אפייה או משטח סיליקון שמים את העוגיות: יוצרים כדורים מהעיסה ומניחים במרחק האחד מהשני ( העוגיות מתפשטות מעט במהלך האפייה), משטחים מעט את הכדורים ומפזרים עליהן נטיפי שוקולד לבן ומרשמלו.

זמן אפייה כ 15 דקות ( תלוי בסוג התנור ועוצמתו). יש להוציא את העוגיות מהתנור כשהן מתקשות מעט והמרשמלו התקרמל.

יוצאת כ 12 עוגיות.



מוזמנים לספר לי איך יצא לכם   (:


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה