יום ראשון, 27 בדצמבר 2015

עוגת קרמבו מוקה !!

עוגת קרמבו מוקה נפלאה

חורף ( באסה), קר ( אוף), קר מאוד ( עוד יותר אוף), סגרירי ואפור ( מתי הקיץ יגיע??) ובין הדברים היחידים שמעלים חיוך על שפתיי בחורף ( חוץ מהחלום בהקיץ על הקיץ, ריח של ים וגעגועים לאבטיח)- זה הקרמבו. ואם אפשר- קרמבו מוקה. למה? הכי אוהבת. ואל תשפטו.  (:

אז כדי לא להתבאס לגמרי מהחורף, החלטתי להמציא עוגה לחורף ( חוף מעוגות תפוזים למיניהן) והרי לכם עוגת קרמבו מוקה נפלאה !!  כרגיל- לא מדובר בעבודה רבה ואתם תטרפו חצי מהעוגה עוד לפני שתבינו מה קרה...



מה צריך?

7 קרמבו מוקה     חצי כוס שמנת מתוקה להקצפה  38%       2 כוסות קמח    2 כפיות אבקת אפייה ( או 2 כוסות קמח תופח)       3 שקיקי סוכר וניל     כוס סוכר לבן      כפית של קפה נמס ( השתמשתי בקפה נמס של שופרסל)     חצי כוס שמן      1 כוס חלב       מיכל קטן של מחית תפוחים ללא סוכר

מה עושים?

בקערית מועכים 3 קרמבואים ומוסיפים להם את השמנת המתוקה. מערבבים ומוסיפים את השמן, את החלב ואת מחית התפוחים.  

  מנפים קמח לקערה ומוסיפים אבקת אפייה. ( אם משתמשים בקמח תופח- לא להוסיף אבקת אפייה). מוסיפים את הסוכרים ואת הקפה.  מאחדים בין הקערות, מערבבים לבלילה אחידה. מועכים את ארבעת הקרמבואים שנותרו ( גם את הביסקוויטים) ומוסיפים אותם לבלילה.



תנור

מחומם מראש ל 180 מעלות, כ 35 דקות ( הזמן תלוי בסוג התנור ועוצמתו). קיסם יוצא לח.

נ ה ד ר  !!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה