עוגת קרמבו מוקה !!
עוגת קרמבו מוקה נפלאה
חורף ( באסה), קר ( אוף), קר מאוד ( עוד יותר אוף), סגרירי ואפור ( מתי הקיץ יגיע??) ובין הדברים היחידים שמעלים חיוך על שפתיי בחורף ( חוץ מהחלום בהקיץ על הקיץ, ריח של ים וגעגועים לאבטיח)- זה הקרמבו. ואם אפשר- קרמבו מוקה. למה? הכי אוהבת. ואל תשפטו. (:
אז כדי לא להתבאס לגמרי מהחורף, החלטתי להמציא עוגה לחורף ( חוף מעוגות תפוזים למיניהן) והרי לכם עוגת קרמבו מוקה נפלאה !! כרגיל- לא מדובר בעבודה רבה ואתם תטרפו חצי מהעוגה עוד לפני שתבינו מה קרה...
מה צריך?
7 קרמבו מוקה חצי כוס שמנת מתוקה להקצפה 38% 2 כוסות קמח 2 כפיות אבקת אפייה ( או 2 כוסות קמח תופח) 3 שקיקי סוכר וניל כוס סוכר לבן כפית של קפה נמס ( השתמשתי בקפה נמס של שופרסל) חצי כוס שמן 1 כוס חלב מיכל קטן של מחית תפוחים ללא סוכר
מה עושים?
בקערית מועכים 3 קרמבואים ומוסיפים להם את השמנת המתוקה. מערבבים ומוסיפים את השמן, את החלב ואת מחית התפוחים.
מנפים קמח לקערה ומוסיפים אבקת אפייה. ( אם משתמשים בקמח תופח- לא להוסיף אבקת אפייה). מוסיפים את הסוכרים ואת הקפה. מאחדים בין הקערות, מערבבים לבלילה אחידה. מועכים את ארבעת הקרמבואים שנותרו ( גם את הביסקוויטים) ומוסיפים אותם לבלילה.
תנור
מחומם מראש ל 180 מעלות, כ 35 דקות ( הזמן תלוי בסוג התנור ועוצמתו). קיסם יוצא לח.
נ ה ד ר !!
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה