יום שני, 14 בדצמבר 2015

עוגת קונפיטורת דובדבנים ופרג

עוגת קונפיטורת דובדבנים ופרג


קיבלתי להתנסות קונפיטורת דובדבנים של המותג של שופרסל וחלבה של שופרסל והיה לי ברור שמזה תהיה עוגה. המוצרים לא הספיקו להיות אצלי זמן רב בבית והתוצאה הרי היא לפניכם.

עוגה טעימה ונימוחה, עשירה בטעמים ותשאיר לכם טעם של עוד.

מה צריך?

3 כוסות קמח רגיל     שקיק אבקת אפייה      שליש כוס סוכר     100 גרם חלבה של שופרסל              1 כוס פרג טחון טרי    חצי כוס שמן      2 כוסות חלב     צנצנת ( 370 גרם) של קונפיטורת דובדבנים של שופרסל       שליש כוס שקדים מולבנים פרוסים       4 ביצים בטמפ' החדר


מה עושים?

מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את אבקת האפייה ואת הסוכר. מפוררים את החלבה ואת הפרג לתוך הקערה גם כן. מוסיפים את השקדים הפרוסים ואת הקונפיטורה ומאחדים לכדי עיסה. כעת מוסיפים את הביצים, את השמן ואת החלב. לאחד לכדי עיסה אחידה, לא לערבב יתר על המידה.


תנור

מחומם מראש ל 180 מעלות.  מתאים לתבנית מלבנית חד פעמית גדולה או 3 תבניות אינגליש קייק.

כ 35 דקות, קיסם יוצא מעט לח


בתאבון !!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה