סנדויץ' של עוגה עם קרמבואים בתוכה !
עוגה סופר מגניבה וסופר מיוחדת- סנדוויץ' של עוגה עם קרמבואים בתוכה!
אתם הולכים לאכול סנדויץ', אבל לא כזה שאתם מכירים. לא ולא. על עוגת סנדויץ' קרמבואים שמעתם? ראיתם? אכלתם? לא ולא ולא- כי זו עוגה ייחודית שלי ואתם נחשפים אליה כאן בפעם הראשונה (:
ההכנה כלל לא מסובכת ואפילו מהנה, כי בסופה אתם תקבלו עוגה טעימה, מיוחדת ומנצחת! ו...הכל בקערה אחת!
עכשיו חורף ויש קרמבואים בכל הטעמים וזה בדיוק הזמן להכין את העוגה הזו. אגב, את העוגה אפשר להכין ולאפות ולא לשים בתוכה קרמבואים, אבל אז תשימו כוס סוכר ולאשני שליש כמו במתכון של עוגת הסנדויץ'-קרמבו. כמובן שאם תרצו להרשים את האורחים או את הילדים בגן- תכינו את העוגה עם הקרמבואים בתוכה. אז... מוכנים? הנה זה מגיע! מגיעים לממלכה הטעימה.
מצרכים ומרכיבים לעוגות :
** 2 כוסות קמח רגיל ** 2 כפיות אבקת אפייה ** כוס כדורי דגני שוקולד טחונים לכדי אבקה ** שני שליש כוס סוכר ** מיכל יוגורט 200 מ"ל 3% ** מיכל מילקשייק קטן בטעם שוקו ** 2 ביצים בטמפ' החדר ** 2 כפות סירופ שוקולד ** שני שליש כוס שמן
הכנת העוגות:
בקערה מנפים קמח ואבקת אפייה ואת שאר החומרים היבשים.מערבבים ומוסיפים את היוגורט ואת המילקשייק. טורפים את הביצים בכוס חד פעמית ומוסיפים לבלילה. לבסוף מוסיפים את סירופ השוקולד ואת השמן.
תנור מחומם מראש ל 180 מעלות. באם אתם אופים לשם הכנת סנדויץ' -שימו ב 3 תבניות אינגליש קייק בינוניות. באם זה לעוגות טעימות ללא קרמבו- ניתן לשים ב 2 תבניות אינגליש קייק גדולות.
העוגות מוכנות כשהן מעט לחות. מוציאים מהתנור ומקררים לחלוטין. חוצים 6 קרמבואים ( באיזה טעם שאתם אוהבים) לחצאים. מוציאים את העוגות מהתבניות ( בזהירות) וחוצים אותן ל 2 חצאים. את חצאי הקרמבואים שמים בפנים, וסוגרים את העוגות כמו סנדויץ'.
הכנת הרוטב ששופכים מעל העוגות:
מערבבים 3 כפות של שוקולית עם שליש כוס חלב חם מאוד עד לקבלת רוטב סמיך. כאשר העוגות מוכנות ( בין אם כסנדויץ' או בין כעוגות רגילות)- יוצקים מעל את הרוטב לאחר שהצטנן מעט.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה