יום שישי, 17 ביולי 2015

עוגת פירות קייצית פרווה

עוגת פירות קייצית פרווה

קיבלתי בקשה ממישהי נחמדה בפייסבוק, לאחר שפירסמתי את המתכון לעוגת המשמשים הקייצית שלי. היא ביקשה, אם אפשר, מתכון לעוגת משמשים פרווה. אז... לפני שהמשמשים נופחים את נשמתם, ויחזרו אלינו רק בקיץ הבא  ( מבאס נורא...)- קבלו מתכון טעים טעים לעוגת פירות קייצית עם שילוב של פירות הקיץ הכה טעימים. שילבתי את חברי המשמש ביחד איתו, שלא ירגיש לבד...

את העוגה אתם יכולים לאפות ולאכול ללא ציפוי של פודינג , או להרגיש חגיגיים ולהוסיף קרם ופירורי פתי בר ופירות ( כמו בצילום למעלה). אתן לכם את כל הפרטים, לא להלחץ...חחחח

אז... בלי הרבה שהיות, קדימה לעבודה  (:

מה צריך?

לחתוך לחתיכות: 3 משמשים, 2 שזיפים אדומים בינוניים, 1 אפרסק, 1 תפוח. להוסיף לסלט הפירות הזה 2 שקיקים של סוכר וניל וחצי כפית אגוז מוסקט. לערבב היטב ולהניח בקערה בצד.

להכנת העוגה:

** 2 כוסות קמח רגיל מנופות ** 1 כוס קוקוס ** 1 שקיק אבקת אפייה ** 1 שקיק ( 100 גרם) אבקת סוכר מנופה ** 2/3 כוס קצפת צמחית פרווה 20% ** 2/3 כוס חלב סויה ** חצי כוס שמן ** 2 ביצים בטמפ' החדר

לקישוט ועיטור העוגה:

** 1 חבילת פודינג אינסטנט בטעם גבינה או וניל פרווה ** 1 כוס חלב סויה ** 3/4 או כוס ( תלוי כמה פתי בר אתם רוצים להוסיף) של פירורי פתי בר ** חתיכות של פירות לקישוט

מה עושים?

בקגרה שמים את כל החומרים היבשים ומערבבים קלות. מוסיפים את הקצפת הצימחית, חלב הסויה, השמן והביצים. מערבבים עד להטמעת כל החומרים, זהירות מערבוב יתר. אנחנו לא רוצים עוגה דחוסה.לבסוף מוסיפים את הפירות שחתכנו מראש.

תנור מחומם מראש ל 175 מעלות, כ 40 דקות. כל אחד ותנורו ועוצמתו. קיסם יוצא עם פירורים לחים עליו. מתאים לתבנית עגולה 22 ס"מ ועוד אחת אינגליש קייק. אפשר רק בתבניות אינגליש קייק.

מי שרוצה לקשט

להכין פודינג: בקערה מערבלים עם מקצף ידני ( לא צריך מיקסר) את פודינג הגבינה או הוניל הפרווה עם חלב הסויה. מתקבל פודינג נהדר אותו ניצוק על העוגה ודפנותיה. מפזרים מעל את פירורי הפתי בר ומסיימים בפירות החתוכים.

המשך קיץ נהדר לכולם !!  (:

ספרו לי איך יצא



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה