יום שלישי, 24 במרץ 2015

עוגה מעוגה כשרה לפסח (:

עוגה מעוגה מיוחדת לפסח- נימוחה וממש לא יבשה

מכירים את העוגות והעוגיות הקנויות הכשרות לפסח? רובן ככולן יבשות, ואף על פי שאולי ניראות טעימות, בביס הראשון כבר מורגש טעמן ומרקמן היבש. אז... רוצים לקנות עוגה כשרה ולהכין ממנה עוגה שכל האורחים בליל הסדר יבקשו עוד ?  אז הנה, בבקשה, קבלו מתכון מנצח לעוגת אליפות. העוגה חלבית, אך אכתוב גם במה ניתן להמיר כדי שתהפוך לפרווה.


קונים עוגה מוכנה כשרה לפסח. אני השתמשתי בעוגת בראוניז של עלית, ומשתמשים בקמח תמי ללא גלוטן.

** 380 גרם של עוגת בראוניז כשרה לפסח ( עוגה קנויה)  ** שני שליש כוס של קמח תמי כתום    ** 1 שקיק של אבקת אפייה   ** 1 כוס סוכר לבן    ** שני שליש כוס קוקוס    ** חצי כוס שמן קנולה     ** חצי כוס של מחית תפוחים ללא סוכר  **  כף וחצי של שמנת 9-15 %  ** כף ממרחית בטעם חלב



הגענו להכנה:

בקערה מפוררים את העוגה הקנויה , אליה מוסיפים קמח תמי מנופה ושקיק אבקת אפייה. מערבבים עם הסוכר והקוקוס. החומרים הרטובים ניכנסים אח"כ.

** כדי להפוך את העוגה לפרווה, שמים ביצה במקום השמנת וכף של ממרח שוקולד פרווה.

התנור מחומם מראש ל 180 מעלות והעוגה תשהה שם כ 40 דקות עד שיוצאת יבשה או מעט מאוד לחה.

הבלילה מתאימה ל 2 תבניות אינגליש קייק: האחת מוארכת והשנייה בינונית

                                         חג חירות שמח !!





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה