עוגיות וניל עם זיגוג שוקולד מריר
עוגיות וניל עם זיגוג שוקולד מריר
העוגיות הללו טעימות מאוד וייחטפו בעודן בתבנית. קלות להכנה, נימוחות ומיוחדות. לא תאפו?
מה צריך?
** שקיק אבקת סוכר ( 100 גרם) ** 1 כוס קמח תופח מלא ** 1/3 כוס קמח רגיל ** 1 כפית תמצית וניל אמיתית ( תקפידו לקנות תמצית וניל אמיתית בחנויות המתמחות) ** 1/4 כוס חלב סויה בטעם וניל ** 1 חלבון ( החלק הלבן של הביצה)
מה עושים?
מנפים קמח רגיל ואבקת אפייה לקערה, מוסיפים את הקמח התופח המלא ומוסיפים את שאר המרכיבים.
להכנת זיגוג השוקולד
** 100 גרם שוקולד מריר ** 3.5 כפות שמנת מתוקה להקצפה
במיקרו מחממים בפולסים את השוקולד המריר עם השמנת המתוקה עד להמסת השוקולד.
אפיית העוגיות בחום תנור של 150 מעלות כ 20 דקות. העוגיות לא צריכות להתקשות יתר על המידה, להיפך, הן רכות ונימוחות.
מצננים מעט את העוגיות וטובלים את חציין בגנאש השוקולד. מצננים בצד את העוגיות ( אם לא תאכלו את כולם לפני....)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה