עוגת קפה ופרג
עוגה נפלאה לאוהבי הקפה והפרג. חגיגה של טעמים בעוגה אחת, קלה להכנה, עסיסית וטעימה.
מה צריך?
2 כוסות קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפייה
1 כוס פרג טחון טרי
1 כוס סוכר לבן
כף וחצי קפה מגורען דק
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סילאן ללא סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 38%
1/2 כוס מים
2 ביצים בטמפ' החדר
2 כפות שומשום
מה עושים?
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לקערה.
- מוסיפים את הפרג, את הסוכר ואת הקפה ומערבבים.
- מוסיפים את השמן, הסילאן, השמנת המתוקה והמים. מערבבים לכדי מסה אחידה ומוסיפים את הביצים.
- מעבירים את הבלילה לתבניות ומפזרים מעל את השומשום שמוסיף קראנצ'יות וטעם נוסף לעוגות.
- אופים בתנור כ-35 מעלות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מנפים את הקמח ואת אבקת האפייה לקערה.
- מוסיפים את הפרג, את הסוכר ואת הקפה ומערבבים.
- מוסיפים את השמן, הסילאן, השמנת המתוקה והמים. מערבבים לכדי מסה אחידה ומוסיפים את הביצים.
- מעבירים את הבלילה לתבניות ומפזרים מעל את השומשום שמוסיף קראנצ'יות וטעם נוסף לעוגות.
- אופים בתנור כ-35 מעלות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו.
מתכון נהדר. אוהבים מאד פרג
השבמחקותוספת הקפה מעניינת. אפשר להכפיל את כמות הפרג?
מתכון נהדר. אוהבים מאד פרג
השבמחקותוספת הקפה מעניינת. אפשר להכפיל את כמות הפרג?